Tan gyors: 6 tipp a nyári barnaság!

Gyorsan vált a barna azt mondta, hogy az első nyári hőmérséklet. Lehet kapni, mint egy teljesen helyes barna, a tippek, hogy egy gyors nyári tan.

6 tipp, egy gyors nyári tan – tan gyors: 6 tipp a nyári barnaság!

Néhány trükk segít elérni a maximális hatás a leégés.

Amikor a hőmérséklet lassan emelkedik, majd felmelegíti minket az első napsugarak, végre újra: szürke téli ruhát eltűnik a szekrényben, a szellős, könnyű nyári dolgokat meghódítani lassan, de biztonságosan vissza az utcára.

Sajnos, találnunk kell valamit, minden évben újra: fehér nyári ruha úgy néz ki, a sápadt bőr, csak nem olyan jó, mint egy gyönyörű, természetes nyáron tan. Gyorsan vált barna anélkül, hogy mesterséges segítséget, most már csak a tippeket!

# 1 Olívaolaj

Már tudjuk, hogy az olívaolaj, a haj vagy a bőr egy nagy gonddal termék. De még tűz esetén olaj segíthet. Csak alkalmazni, egy kevés olíva olaj, a pálma, majd alkalmazni, a test, hogy barna gyorsabb.

#2 fejés kövér

Bár úgy tűnhet, egy kicsit gusztustalan: alkalmazza a vastag réteg fejés kövér, Mielőtt elmegy a nap. Bár a bőre még mindig fénylő zsírréteg, ez tükrözi a nap sugarait. A fejés kövér elsősorban egy nagyon gazdaságos megoldás, hogy gyorsan megbarnul. Már a gyógyszertárak kap őket a kis pénzt.

Kapsz fejés kövér.

# 3 páratartalom

Különösen nyáron a bőr igényeinek megfelelő nedvességet. Ez vonatkozik a leégés. Végtére is, csak akkor, ha a bőre nagyon nedves, jól ápolt, jobban reagálnak, hogy a nap látom, hogy a nap sugarai sokkal jobb.

#4 víz

Ha valaha is volt egy Pattogó nap egy hajón vagy egy matrac, egy tó, már biztosan észrevette, hogy napozni a víz sokkal gyorsabban. Ez elsősorban a napfény, amely tükrözi egyrészt az égből, másrészt, a víz a holttestét.

Tippek olvasás

Vajon tényleg barna, az árnyékban? Itt megtanulod!

Olvasd El Most

#5 sárgarépa

Sárgarépa nagy számban tartalmaz hatóanyagot, a béta-karotin. Ez segít, hogy a tan természetesen. A béta-karotin, ami nem jelenti automatikusan konvertálja a test vitamin, tárolják, a bőr gyorsan okoz egy gyengéd tan.

#6 kókusz olaj

Ezt a kókusz olaj jó a képed nem újdonság. Ez azt jelenti, hogy milyen gyorsan kap barna, de valószínűleg már. Ha kell alkalmazni egy vékony réteg olaj a bőrt, mielőtt szolárium, akkor számíthat egy gyors barnulás eredményét. Hála a fényvisszaverő hatás, a napfény fokozza a tan gyorsabb lesz. Itt a kókusz olaj natív Boi*!

Ezekkel 6 tipp, a tan tart egy nagyon hosszú idő!

Milyen gyorsan, hogy barna? Soha nem kentem be magam naptejjel!

Hogyan napozni gyorsan

Anélkül, fényvédő, nem napozni gyorsan, elpirul veszélyesen.

Még akkor is, ha a gondolat a fejedben lehet értelme, hogy csak alacsonyabb a naptejet, hogy gyorsan megbarnul: elutasítja a gondolatot, azonnal! Mert anélkül, fényvédő, hogy lesz piros, inkább, mint a barna, szintén egy tan ugyanakkor még egetverő a bőr vagy egészségügyi. Bár a barnulás fényvédő eltarthat egy kis ideig, de ez a tan is tovább. Javítja a bőr kell, hogy a fényvédő egyedül.

Tan gyors – Ha egy hosszú nap fürdő végre elérte a tökéletes tant, akkor biztosan meg akarod tartani. Lehet kapni, mint egy teljesen helyes barna, a tippek, hogy egy gyors nyári tan. Kattintson a képre, galéria, megtudja, milyen egyszerű eszközökkel lehet csinálni.